De allround communicatieadviseur uit Gelderland

Bent u op zoek naar een communicatieadviseur die direct inzetbaar is? Een communicatieadviseur met kennis van zaken en veel ervaring in verschillende organisaties? Bottone Communicatie stelt zich graag aan u voor. Met ruim twintig jaar ervaring in het communicatiewerkveld en zet mij graag in mensen met elkaar in verbinding te brengen. Ik streef ernaar uw team te versterken en samen het opgestelde doel te bereiken.

Ervaren en deskundig

Dankzij mijn werkervaring als communicatieadviseur heb ik niet alleen andere teams versterkt, maar heb ik ook zelf veel kennis opgedaan. Hierdoor ben ik in staat u snel van dienst te zijn als communicatieadviseur.

Bottone Communicatie is gevestigd in Apeldoorn en vanuit daar ben ik werkzaam als communicatieadviseur in heel Gelderland. Ik geef antwoord op vragen over wat uw klanten beweegt of welke informatiebehoefte klanten en medewerkers hebben.

Communicatieadvies op maat

Door mijn jarenlange ervaring lukt het mij om me snel in te leven. Ik herken de essentie van uw organisatie snel en laat deze ook terugkomen in mijn teksten en laat ze zien in mijn adviezen. Snel een communicatieadviseur nodig? Ik ben inzetbaar voor langere of kortere tijd.

Wat kan ik doen

Communicatieadvies

Maak uw organisatie communicatiever en vergroot uw naamsbekendheid

Evenementen organiseren

Momenten creƫren waar nog lang over wordt nagepraat

Tekstschrijven

Heldere teksten die de stijl van uw organisatie ademen, in begrijpelijke taal

Social Media

Vergroot je online netwerk met goede content

Tijdelijke versterking

Tijdelijk extra capaciteit in uw communicatieteam. Handen uit de mouwen en gaan!

Neem contact op met Bottone Communicatie

Contact