Freelance communicatieadviseur inschakelen

Wanneer uw huidige communicatieadviseur er even niet is en u op zoek bent naar iemand die de taken kan overnemen, is Bottone Communicatie u graag van dienst. Ik ben een deskundig en ervaren freelance communicatieadviseur met veel ervaring in allerlei verschillende organisaties. Van non-profit tot commercieel en van klein tot groot. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en kan ik direct voor u aan de slag. Als freelance communicatieadviseur steek ik graag de handen uit de mouwen.

Aanvulling op uw team

Bottone Communicatie kan u van dienst zijn op verschillende vlakken. Gaat het om social media beheer, wilt u weten wat uw klanten beweegt of bent u nieuwsgierig wat werknemers en stagiaires van u vinden? Als freelance communicatieadviseur kan ik mijn ervaringen met u delen. Ik ben praktisch ingesteld, maar handel wel doelgericht. Daarbij verlies ik de afspraken die we in overleg gemaakt hebben niet uit het oog. Door mij tijdelijk in te huren als freelance communicatieadviseur, kunnen u en uw team meteen weer vooruit.

Een overzicht van de mogelijkheden

Samen met uw team zorgt Bottone Communicatie als freelance communicatieadviseur voor een betere naamsbekendheid en maken wij uw organisatie communicatiever. Benieuwd wat ik als freelance communicatieadviseur voor u kan betekenen? Ik ga graag een keer persoonlijk met u in gesprek.

Wat kan ik doen

Communicatieadvies

Maak uw organisatie communicatiever en vergroot uw naamsbekendheid

Evenementen organiseren

Momenten creƫren waar nog lang over wordt nagepraat

Tekstschrijven

Heldere teksten die de stijl van uw organisatie ademen, in begrijpelijke taal

Social Media

Vergroot je online netwerk met goede content

Tijdelijke versterking

Tijdelijk extra capaciteit in uw communicatieteam. Handen uit de mouwen en gaan!

Neem contact op met Bottone Communicatie

Contact