Hoe organiseer ik een evenement?

Een evenement organiseren kost veel tijd en inspanning. Het is niet iets wat u er zo maar even naast doet. Aan allerlei details moet worden gedacht en er moet vanalles geregeld worden. Weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan contact op met Bottone Communicatie.

Een feestje

Een open dag organiseren, een beursdeelname of een perspresentatie. Een evenement vergt het nodige organisatietalent. Gelukkig weet ik daar wel raad mee. Uit ervaring weet ik wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Ik ken de details die maken dat er nog lang over uw evenement wordt nagepraat. Of het nu een evenement is voor uw zakelijke relaties of een personeelsfeest, ik zal niet snel zeggen dat het niet kan. Hoe groot of klein uw budget voor een evenement ook is: ik maak er graag een feestje van.

Een geslaagd evenement organiseren

Bij Bottone Communicatie kunt u er van op aan dat alles geregeld wordt voor een meer dan geslaagd evenement. Tot in de kleinste puntjes. Vanaf de eerste voorbereiding tot aan het laatste contact met de genodigden: U kunt mij met een gerust hart uw evenement laten organiseren.

Wat kan ik doen

Communicatieadvies

Maak uw organisatie communicatiever en vergroot uw naamsbekendheid

Evenementen organiseren

Momenten creƫren waar nog lang over wordt nagepraat

Tekstschrijven

Heldere teksten die de stijl van uw organisatie ademen, in begrijpelijke taal

Social Media

Vergroot je online netwerk met goede content

Tijdelijke versterking

Tijdelijk extra capaciteit in uw communicatieteam. Handen uit de mouwen en gaan!

Neem contact op met Bottone Communicatie

Contact