Wat kan ik doen

Een overzicht van mijn diensten
Communicatie advies

Communicatieadvies

Wat beweegt mijn klanten? Welke informatiebehoefte hebben mijn medewerkers? Hoe vinden potentiele werknemers en stagiaires ons? Als ondernemer bent u vooral bezig met waar u goed in bent: ondernemen. Dan is het prettig als iemand met u meedenkt op het gebied van communicatie. Samen maken wij uw organisatie communicatiever en vergroten wij uw naamsbekendheid.

Tekstschrijven

Tekst is overal. Op uw website, intranet en social media. In een brochure, flyer of jaarverslag. In advertenties en op beurzen. In uw presentaties en speeches. Teksten schrijven die raken, het is een vak apart. U wilt heldere teksten die de stijl van uw organisatie ademen, in begrijpelijke taal. Ik kruip meteen voor u achter mijn laptop.

tekstschrijven
tijdelijke versterking

Tijdelijke versterking

Soms is één van uw medewerkers tijdelijk uit de running, door iets naars of juist vanwege een hele mooie reden. Dan is het fijn als u tijdelijk en snel de capaciteit in uw communicatieteam weer op peil kan brengen. Ik help u graag uit de brand, zodat u en uw team weer vooruit kunnen. Handen uit de mouwen en gaan!

Evenementen organiseren

U wilt een open dag organiseren, of met een stand naar de beurs. U wilt uw personeel bedanken met een feest of er komt een perspresentatie aan. Het organiseren van evenementen kost tijd en energie. Want aan alle details moet worden gedacht. Ik organiseer graag mee, zodat ook het reguliere werk door kan blijven gaan. En dat er straks een evenement staat waar nog vaak over wordt nagepraat

evenementen organiseren
social media

Social Media

Social media zijn allang niet meer een hype, maar een hele relevante manier van communiceren. Maar hoe weet u nu welke kanalen geschikt zijn voor uw organisatie?

Waarmee bereikt u uw doelgroepen? Hoe zorgt u voor relevante en regelmatige content? En hoe organiseert u de follow up? Slim kiezen is daarbij het sleutelwoord.

Referentie