Wie ben ik

Bea Bottone, aangenaam!
bea wie ben ik

Mijn naam is Bea Bottone. Zo’n 20 jaar geleden kwam ik via een kleine omweg in het communicatiewerkveld terecht. Het boeide mij meteen. Hoe kun je potentiele en bestaande klanten nu het beste laten ervaren wat jij voor hen kunt betekenen? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers goed geïnformeerd zijn, prettig kunnen werken en zich betrokken voelen bij hun werkgever? Dat kan door het inzetten van de juiste communicatiekanalen. Ervoor zorgen dat informatie snel voorhanden is en prettig leesbaar. Het kiezen van de juiste toon en wie de brenger is van de boodschap. 

Mensen met elkaar in verbinding brengen, dat vind ik het mooie van communicatie. Het zoeken naar verbinding is voor mij ook een belangrijke voorwaarde in de samenwerking. Elkaar versterken en samen het doel bereiken, daar streef ik naar.

Inmiddels heb ik in heel wat organisaties ervaring kunnen opdoen. Van grote ondernemingen tot kleine organisaties. En van commerciële bedrijven tot non-profit en overheid. Met deze rugzak aan ervaringen en expertise kom ik u graag ondersteunen.

Wilt u meer weten over wat ik heb gedaan en bij welke organisaties? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn.

Wat kan ik doen

Communicatieadvies

Maak uw organisatie communicatiever en vergroot uw naamsbekendheid

Evenementen organiseren

Momenten creëren waar nog lang over wordt nagepraat

Tekstschrijven

Heldere teksten die de stijl van uw organisatie ademen, in begrijpelijke taal

Social Media

Vergroot je online netwerk met goede content

Tijdelijke versterking

Tijdelijk extra capaciteit in uw communicatieteam. Handen uit de mouwen en gaan!

Neem contact op met Bottone Communicatie

Contact