Wat ik doe

interim communicatie
communicatieadvies
tekstschrijven
social media

Interim communicatie

Soms is één van je medewerkers tijdelijk uit de running, of mis je nét dat beetje slagkracht in je team. Dan is het fijn als je tijdelijk de capaciteit weer op peil kan brengen. Ik help je graag uit de brand, zodat jij en je team weer vooruit kunnen. Overheid of commerciële sector? Maakt niet uit, ik heb al heel wat bedrijven en organisaties van binnen gezien. Dat helpt.

Handen uit de mouwen en gaan!


Communicatieadvies

Wat beweegt mijn klanten? Welke informatiebehoefte hebben mijn medewerkers? Hoe vinden potentiële werknemers en stagiairs ons? Als ondernemer ben je vooral bezig met waar jij goed in bent: ondernemen. Dan is het fijn als je met iemand kan sparren op het gebied van communicatie. Samen maken wij jouw organisatie communicatiever en vergroten we je naamsbekendheid.

Dát brengt je verder. 


Tekstschrijven

Tekst is overal. Op je website, intranet en op je social mediakanalen. In een brochure, flyer of jaarverslag. In advertenties en op beurzen. In jouw presentaties en speeches. Teksten schrijven die raken is een vak apart. Jij wilt duidelijke teksten in de stijl van jouw organisatie, in een taal die iedereen begrijpt?

Ik kruip meteen voor je achter mijn laptop!


Social Media

Social media een hype? Die tijd zijn we ver voorbij. Het is een onmisbare manier van contact maken, je netwerk online verbreden. Maar hoe weet je nu welke kanalen geschikt zijn voor jouw organisatie? En op welke platforms zit jouw doelgroep? Slim kiezen is daarbij het sleutelwoord. Daar kan ik je bij helpen. Net als bij het plannen en creëren van aansprekende content.

Let’s get social.

Menu